De Vrouw & Haar Kracht

Het leven van een moderne ambitieuze vrouw is een boeiende mix van interessant en inspirerend werk, een bruisend privé leven, veel gezellige contacten, een goede gezondheid, een goed lopend gezin/huishouden, etc. Kortom, we hebben heel veel ballen in de lucht te houden. Hoe krijgen we dat voor elkaar, zonder ten onder te gaan aan multitasken, perfectionisme, overmatig verantwoordelijkheidsgevoel en stress. Ofwel, hoe houden we het ook nog leuk en gezond? Hoe blijven we blij en geïnspireerd met al de zaken die we zo graag willen? En vooral ook, hoe blijven we bij onszelf, hoe zorgen we ervoor dat het leven niet met ons op de loop gaat?

DOOR HET VERSTERKEN VAN ONZE VROUWELIJK BASIS-ENERGIE!
In de cursus “De Vrouw & Haar Kracht” gebruiken oefeningen uit de Tai Chi & Qi Gong om onze vrouwelijk basiskrachten te ontwikkelen en te versterken. Zodat we vol (vrouwelijke) energie, gezond, ontspannen, en met plezier al onze ballen in de lucht kunnen houden!

Deze cursus bestaat uit 6 bijeenkomsten van 90 minuten.
We starten iedere bijeenkomst met een korte blokje theorie uit de Oosterse gezondheidsleer. Daarna volgen een aantal fysieke oefeningen (de oefeningen zijn niet moeilijk en goed uitvoerbaar voor iedereen). Vervolgens leggen we de verbinding tussen lichaam en geest. En we eindigen met een ontspanningsoefening/meditatie.

Naast het versterken van de vrouwelijke energie hebben de oefeningen effect op de hormoonbalans en doorbloeding van baarmoeder en eierstokken. Menstruatieklachten, overgangsklachten en vruchtbaarheidsproblemen worden hierdoor gunstig beïnvloed.

Wil je zelf ervaren wat deze oefeningen jou te bieden hebben? Neem dan contact op om te informeren naar de mogelijkheden.
(Ervaring met Tai Chi is niet nodig, zin hebben in een nieuwe ervaring is ruim voldoende!)

Voor deze cursus kun je je aanmelden met een groep tot 5 personen op locatie Meester Bierkuslaan 8, ‘s-Hertogenbosch.
Data en dagdelen in overleg.
Duur van de cursus: 6 bijeenkomsten van 90 minuten
Kosten: 450 euro per groep voor 6 bijeenkomsten
Grotere groepen, andere locaties en aangepast programma zijn mogelijk in overleg. Kosten op aanvraag.

Informatie en aanmelden: 073-6432100, 06-18 52 50 35, acupunctuur@gmail.com

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail